Header

مجید اخشابی

در دی ماه سال ۱۳۵۱ در خانواده ای هنردوست در شهر تهران متولد شد. فارغ النحصیل لیسانس رشته مهندسی عمران و فوق لیسانس موسیقی و داشنجوی دکترای پژوهش هنر می باشد. در بین پنج فرزند سه برادر و دو خواهر، ته تغاری است. در سنین کودکی به حدی به موسیقی علاقه مند بود که صدای هر سازی، خصوصا سنتور وی را شدیدا تحت تاثیر قرار میداد. او با خواندن تیتراژهای سریال های ماه رمضان به شهرت رسید. اخشابی در سریال ها و برنامه هایی چون همراز، عروج، مهتاب، محله بنده نواز، مسافری از هند، یک وجب خاک، متهم گریخت و… آهنگ هایی را اجرا کرده است. مدیریت مجله زیر و بم و آموزشگاه موسیقی همراز از دیگر فعالیت های مجید اخشابی می باشد.

علاقه م به سنتور در کودکی
در سن ۹ سالگی با استفاده از وسائل ابتدائی توانست سازی شبیه به سنتور بسازد و خود را با نواختن آن سرگرم کند. با توجه به این علاقه وافر، والدین او یک ساز سنتور برای وی تهیه کردند و جالب اینکه او توانست بدون هیچگونه آموزش قبلی، این ساز را به درستی کوک کند و بنوازد! البته در آن زمان به دلیل سکونت در یکی از شهرستانهای شمال کشور، امکان دسترسی به استاد برای وی میسر نبود و او تنها از طریق مراجعه به کتابها و نوارهای کمک آموزشی میتوانست امر فراگیری را دنبال کند که خوشبختانه به همین روش در مدت کوتاهی به پیشرفت قابل توجهی دست یافت. همچنین در کنار فراگیری نوازندگی، هنر آهنگسازی و خوانندگی را با علاقه دنبال می نمود. به هر حال در تمام این دوران او مجبور بود که خود، استاد خود باشد.

نصیحت فوتبالی پدر
پدربزرگ من همیشه نصیحت می کرد به جای این که ۲ ساعت از وقت خود را مقابل تلویزیون برای دیدن مسابقه فوتبال بگذرانید، به کوچه بروید و فوتبال بازی کنید. ترجیح می دهم وقتی که قرار است برای تماشای فوتبال بگذرانم را ورزش کنم

تاسیس مجله
همیشه می خواستم مجله ای داشته باشم و بنویسم. نوشتن خیلی کار سختی است. اعتراف می کنم آهنگسازی برایم به مراتب ساده تر از نوشتن یک مقاله است. مجله داری برایم تجربه بسیار خوبی بوده و مرا به دنیای مکتوب فرو برد که بیشتری اهالی موسیقی از آن دور هستند

آشپزی و غذای مورد علاقه
زمانی که تنها در تهران زندگی می کردم، وقتی که از غذا های بیرون از منزل خسته می شدم، خودم سراغ آشپزی می رفتم کسانی هم که طعم غذا را می چشیدند، همگی آن را تایید می کردند، من ذاتاً آشپزی کردن را دوست دارم منتهی فرصت کمی برای پرداختن به آن پیدا می کنم، قورمه سبزی جا افتاده که نمک، ترشی و روغن آن رژیمی نباشد، باب طبع و سلیقه من است
اش سنتور است که در کنار آن با سازهایی از قبیل سه تار، تنبک، پیانو، دیوان و گیتار نیز آشنایی کامل دارد، او در آهنگسازی دلبسته ی نواها و الحان موسیقی شرق بخصوص موسیقی ایران است بطوریکه همیشه در ساخته هایش اصالت ایرانی قابل تشخیص است

راز ازدواج نکردن مجید اخشابی
مجید اخشابی در پاسخ به سوال مهران مدیری که پرسید عاشق شده ای گفت :من ۴۵ سال سن دارم اما تابحال عاشق نشده ام . ممکن است تعلق خاطرهایی در گذشته داشته باشم اما اسم آن را نمیتوان عشق گذاشت و باید بگویم که من هنوز ازدواج نکرده ام. در واقع من شب و روزم را با هنر میگذرانم و همه عمرم در این راه آنقدر سریع گذشت که فرصت فکر کردن به ازدواج را پیدا نکردم.

فعالیت حرفه ای
وی از سال ۱۳۷۰ در زمینه های نوازندگی، آهنگسازی، تنظیم، نظارت بر ضبط و تولید آثار موسیقی آغاز شد. حاصل این تلاش آثار متعددی در گونه ها و فرمهای مختلف موسیقی است که به صورت کاست و CD منتشر شده است. وی از سال ۱۳۷۵ با تشکیل گروه هنری مهرآوا ضمن همکاری با صدا و سیما کنسرتهای متعددی را در ایران و مراکز معتبر علمی و فرهنگی کشورهایی چون انگلستان، روسیه، اسپانیا، ژاپن (فستیوال مین اون)، کره، هندوستان، مالزی و … به اجرا در آورده که همگی آنها به لطف الهی با موفقیت روبرو بوده است.
مجید اخشابی بدون تردید از جوانان فعال، با استعداد و موفق در عرصه هنر موسیقی کشورمان است که افتخار همکاری با استادانی چون محمدعلی معلم، فریدون شهبازیان، همایون خرم و بسیاری از هنر مندان صاحب نام دیگر تجربیات ارزنده ای را برای وی به ارمغان آورده است. تحصیلات وی در رشته مهندسی عمران است و در حال حاضر نیز مشغول به تحصیل در دوره کارشناسی دانشکده موسیقی میباشد.
گل صبح مجید اخشابی
تیتراژ برنامه گل صبح با صدای مجید اخشابی
ترانه شناسی
آلبوم ها
۱۳۸۱ گمگشته
۱۳۸۳ همراز
۱۳۸۴ پریزاد
همکاری با تلویزیون
مسابقه ستاره بیست (خواننده تیتراژ)

همکاری با سازمان ارشاد
آن سال ها دهه شصت در تهران هم آموزشگاه های موسیقی خیلی کم بود، چه برسد به شهرستان، به همین خاطر با استفاده از کتاب و نوارهای آموزشی سعی کردم موسیقی را روی اصول یاد بگیرم
بسیار تمرین کردم تا توانستم سنتور را به شکل حرفه ای ادامه بدهم این روند به همین شکل ادامه داشت تا این که در زمان دانشجویی چند ملودی مازندرانی به همراهی چند تن از دوستانم، البته به شکل سنتی ساختم و روی آن خواندم، آن کار را به واحد موسیقی سازمان بردم که از آن استقبال کردند و همین مسئله باعث شد تا همکاری خود را با سازمان آغاز کنم

پاپ و سنتی
مجید اخشابی کارش را با موسیقی سنتی آغاز کرد و سپس به پاپ رو آورد، اما سبکی از موسیقی را انتخاب کرد که باعث شد ترانه هایش ماندگار شود، یعنی تلفیق موسیقی سنتی و پاپ که به دل شنونده می نشیند

از شهرت تا تیراژ خوانی
از سال ۱۳۸۰ با خوانندگی در تیتراژ یکی از سریالهای تلویزیونی بنام گمگشته توانست قابلیتهای صدای خود را بشکلی جدی و فراگیر به مردم معرفی کرده و آن مجموعه با استقبال گسترده ای از سوی مردم مواجه شد و از آن سال به بعد استفاده از موسیقی در تیتراژ سریالهای پس از انقلاب بصورت سنتی همیشگی شکل گرفت.
پس از آن در سریالها و برنامه هایی چون همراز، عروج، مهتاب، محله بنده نواز، مسافری از هند، یک وجب خاک، متهم گریخت، خانه به دوش، الفبای مهربانی، مدینه مهربانی، روزهای زیبا، دارا و ندار ماه دراومد، شب مهتاب، بوی خوش زندگی، مسابقه ستاره ها، جشن رمضان، شبهای شیدایی، خانه مهر، ماه محبوب، و فیلم سینمایی تلافی توانست قطعات زیبا و ماندگاری را به مخاطبینش هدیه کند.

مصاحبه با مجید اخشابی
خواننده پاپ کشورمان در خصوص اهمیت نوروز و حس و حالی که این ایام به او می دهد، سخن گفت.
بدترین عیدم سال ۸۲ رقم خورد.
این خواننده با اشاره به خاطراتی که از ایام نوروز دارد، بیان کرد:همیشه نوروز برای من خاطرات خوبی را در پی داشته است. با این حال بدترین عیدی که سپری کردم، عید سال ۸۲ بود که پدرم در کنار ما نبود و در فراق او نوروز را سپری کردیم. به غیر از آن عید، تمامی نوروزها برایمان خاطره انگیز و مسرت بخش بوده است.

ایام عید به دیار پدرم می روم.
وی در خصوص فعالیت هایی که در ایام عید انجام می دهد، گفت:همیشه در ایام عید، با اشتیاق فراوان همراه با خانواده به دیار پدرم در سرزمین های شمال کشور می روم. در کودکیم آن جا بودم و آنقدر خاطره در آنجا دارم که با عشق عید را در سپری می کنم.

بهترین عیدی هایم را از خدا گرفتم.
خواننده قطعه ماندگار «محله بنده نواز» در ادامه به عیدی گرفتن هایش اشاره کرد و اظهار کرد:من همیشه بهترین عیدی هایم را از خدا گرفتم. معتقدم که خداوند برای هر یک از ما عیدی در نظر گرفته که هر موقع صلاح بداند، آن را به بندگانش می دهد. همیشه پیش از ایام عید می گویم که بی تردید عیدی بزرگی در راه است که خداوند آن را در نظر گرفته است. به جز عیدی های خدا، عیدی هایی که از پدر و مادرم گرفتم، برایم بسیار ارزشمند است. از همان زمان که اسکناس ۱۰۰ تومانی عیدی می گرفتم تا این لحظه همه عیدی هایم را نگه داشته ام.

مجید اخشابی

 

کسی عیدی غیر پولی دوست ندارد!
وی با اشاره به عیدی دادن اضافه کرد:من عیدی های فراوانی داده ام. به من ثابت شده که بجز پول، عیدی های دیگر خوشحال کننده نیستند. چند سال پیش محصولات فرهنگی عیدی دادم و متوجه شدم، کسی با عیدی فرهنگی خوشحال نمی شود (می خندد). مجدد به عیدی های پولی روی آوردم.اخشابی در پایان آرزوی سلامتی برای ایرانیان کرد و گفت:از صمیم قلب برای تمامی مردم کشورم آرزوی سلامتی، آرامش و برکت در زندگیشان را از خداوند متعال می خواهم.

اهنگ های هنرمند

متن ترانه هنرمند

ویدیو های هنرمند

گالری هنرمند

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *